به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون کارگاه آموزشی کنترل هوشمند سالن های مرغداری گوشتی، با همکاری بخش خصوصی به منظور آگاه سازی و ارتقاء سطح دانش مرغداران در راستای کاهش هزینه های تولید و افزایش کیفیت تولید با حضور 30 نفر از مرغداران این شهرستان برگزار گردید.
در این کارگاه حقیقی کارشناس دامپزشکی پیرامون مشخصات سیستم های کنترل هوشمند، و چگونگی نصب و عمل سنسورهای کنترل ترکیبات هوا، رطوبت، دما و تهویه مطالبی ارائه نمود و با اشاره به مزایای هوشمندسازی سالن های مرغداری از جمله: کاهش مصرف سوخت و انرژی تا 60 درصد، افزایش بهره وری از واحد سطح، افزایش وزن بین 200 تا 300 گرم در هر قطعه، کاهش 5 تا 7 روزه یطول دوره پرورش، کاهش بیماری ها و مصرف دارو، کنترل کیفیت هوای سالن و کاهش نیروی کارگری بدلیل مکانیزه شدن سیستم ها اظهار داشت : با استفاده از سیستم های کنترل هوشمند سالن های مرغداری گوشتی می توان از بروز 70 درصد خسارت ناشی از بیماریهای تنفسی طیور جلوگیری می شود.
لازم به ذکر است کازرون با داشتن 36 واحد مرغداری گوشتی و ظرفیت حدود 5 میلیون قطعه جوجه ریزی در سال و تولید سالانه 10هزار تن گوشت مرغ ، رتبه سوم تولید در استان را به خود اختصاص داده است.
نظر خود را اضافه کنید.