به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی کازرون،: بذر مهمترین نهاده تولید است که نقش زیادی در افزایش یا کاهش محصول دارد، بطوری ‌که کاشت بذور نامناسب و آلوده، بازدهی نامطلوبی به همراه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون با بیان اینکه سیاهک های گندم و جو از بیماریهای بذر زاد و خطرناک غلات است که در صورت بروز نه تنها به میزان قابل توجهی راندمان محصول را کاهش می دهد بلکه موجب آلودگی محصول برداشتی نیز خواهد شد در ادامه افزود، توصیه می شود کشاورزان حتی الامکان از بذور گواهی شده و ضد عفونی شده استفاده کنند و در غیراین صورت قبل از کشت باید بذور خود مصرفی را بوجاری و با استفاده از سموم قارچ کش ضدعفونی کرده و از کاشت بذر ضدعفونی نشده در هر شرایطی خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: کشاورزان باید قبل از انجام بذرپاشی ضمن اطمینان از سالم بودن بذر حتما بذر انتخابی خود را با سموم قارچکش ضدعفونی کرده و برای بذر گندم و جو از سمومی که توسط کارشناسان کشاورزی توصیه می شود استفاده کنند.

قائمی تاکید کرد: بذر ضد عفونی شده صرفا برای کاشت استفاده می شود و به علت سمی بودن به هیچ وجه نباید مورد مصرف خوراک انسان و دام قرار گیرد.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد