به گزارش روابط عمومی مدیرت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون کلاس آموزشی با عنوان راهکارهای پیشگیری، کنترل و مقابله با تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با حضور 60 نفر از دامداران و کارشناسان در محل مدیرت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون برگزار گردید.در ابتدای این دوره آموزشی قائمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون با اشاره به شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور گفت :تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و حیوانات است و این بیماری از راه تماس مستقیم با دام آلوده و یا خون و مایعات بدن دام آلوده و همچنین از طریق گزش کنه به انسان منتقل می شودو بیشترین علت ابتلای بیماران، تماس با دام یا مصرف گوشت های آلوده حاصل از ذبح دام های غیرمجاز است. سبس آقای حیدیری کارشناس دامپزشکی به بیان راهکارهای پیشگیری، کنترل و مقابله با تب کریمه کنگو پرداخت و با بیان اینکه تب کنگو از طریق گزش کنه یا تماس با خون و ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می شود افزود: مهمترین راه های پیشگیری از این بیماری استفاده از دستکش، لباس کار، چکمه و ماسک برای حفاظت فردی در فضاهایی که احتمال وجود کنه است، نگهداری گوشت و احشاء دام به مدت ۲۴ ساعت پس از ذبح در یخچال یا سردخانه، مصرف گوشت واحشاء کاملا پخته، رعایت حفاظت فردی در تماس با بیمار مشکوک، و عدم جداسازی کنه با دست از بدن دام یا انسان از دیگر راه های کنترل این بیماری است.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.