‼⛔‼⛔‼⛔‼⛔‼
اقدامات بهداشتی لازم  با هدف پیشگیری از بروز هرگونه مخاطره انتقال ویروس کرونا به مصرف‌کنندگان تصویب و با ابلاغ رئیس سازمان دامپزشکی کشور لازم الاجرا شد.

⛔1.- ممنوعیت هرگونه قطعه‌بندی گوشت مرغ، فرآوری، تهیه جوجه كباب و شنیسل، طعم‌دار نمودن و ... در مراكز عرضه فرآورده‌های خام دامی، واحدهای صنفی، غرف میادین میوه و تره بار
‼2.- مراكز عرضه فرآورده‌های خام دامی و واحدهای صنفی صرفاً مجاز به عرضه فرآورده‌های مذكور به صورت بسته‌بندی شده در كشتارگاه‎‌های صنعتی و یا مراكز قطعه‌بندی و بسته‌بندی مجاز (دارای پروانه بهداشتی بهره برداری و نیز پروانه بهداشتی تولید معتبر) و یا تهیه شده در مراكز بسته بندی وابسته به فروشگاه‌های زنجیره ای (صرفاً جهت عرضه در همان مركز) هستند.
‼3.-  كشتارگاه‌های صنعتی طیور و مراكز قطعه بندی و بسته‌بندی مجاز، متعهد به تأمین نیاز واقعی جامعه از نظر تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی بسته بندی شده و شناسنامه دار هستند.
‼4.-  اقدامات جدی برای عرضه تخم مرغ شناسنامه‌دار بسته‌بندی شده در مراکز و فروشگاه ها بر اساس برنامه ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ با همکاری تشکل های مربوطه و نظارت بر اجرای آن در مراکز عرضه (عمده فروشی و خرده فروشی) توسط انجمن تخم مرغ شناسنامه‌دار، انجمن صنفی عمده فروشان تخم‌مرغ، سازمان دامپزشكی کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
‼5.- توصیه و تاکید بر عرضه ماهی بسته‌بندی شده در مراکز عرضه و واحدهای صنفی
⛔6.- در مراكز عرضه فرآورده‌های خام دامی و واحدهای صنفی، هر گونه فرآوری و طعم‌دارکردن گوشت قرمز ممنوع بوده و چرخ کردن گوشت فقط بنا به درخواست متقاضی و در حضور مشتری با رعایت ضوابط بهداشتی مجاز است.
‼7.-  آموزش ها و اطلاع‌رسانی عمومی، ترویج مصرف محصولات بهداشتی، شناسنامه‌دار و بسته‌بندی شده در رسانه ملی و جراید با همکاری تشکلهای صنفی مرتبط
‼8.- تشدید نظارتها و کنترل‌های بهداشتی (بهداشت فردی و محیطی) در اماکن دامی و مراکز تولید، بسته‌بندی و عرضه فرآورده های خام دامی و واحدهای صنفی توسط وزارت بهداشت (در حیطه وظایف مربوطه و تفاهم نامه فیمابین)، متصدیان و مسئولین فنی- بهداشتی واحدها
⛔9.- ممنوعیت و برخورد با عرضه فرآورده‌های خام دامی نظیر گوشت، مرغ، تخم مرغ، آبزیان در بازارچه‌های محلی و خودروهای سیار و کنار جاده‌ای توسط سازمان دامپزشكی کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حیطه وظایف مربوطه و تفاهم‌نامه فیمابین
‼10.-  انجمن صنفی کارفرمایان صنعت تولید و بسته‌بندی مواد پروتئینی کشور و تشکل های کشتارگاه های دام و طیور متعهد به ارتقاء کیفیت محصولات بسته‌بندی شده و نظارت های مستمر برتولید و عرضه محصولات است.
‼‼11- کشتارگاه های دام و طیور و واحدهای بسته‌بندی ملزم به رعایت مستمر کلیه ضوابط بهداشت فردی، محیطی و فرآیند تولید بوده و بایستی امکانات و تمهیدات لازم برای مقابله با کووید 19 انجام دهند.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد